skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Zydeco music & Cajun food

3 dagen Mississippi delta op Ameland

11 en 12  juni 2021

Zydeco@Sea 11 en 12 juni 2021

Volledig verzorgd muziekweekend voor de liefhebbers van Ameland, Cajun food en Zydeco muziek.

 

Een heel weekend genieten van de opzwepende Zydeco muziek. Stilstaan is onmogelijk. Net als bij de traditionele “Barnparty’s” in de Mississippi delta kun je ook op dit festival genieten van deze heerlijke aanstekelijke muziek met bijbehorende gemoedelijke sfeer. Met een line up van Nederlands beste Zydeco Bands en Elvis Fontenot uit de UK  is een feest gegarandeerd. Met dit arrangement ben je verzekerd van een volledig verzorgd Zydeco weekend, waarbij het je aan niets ontbreekt.

Vrijdag word je ontvangen en kun je aanschuiven bij ons 3 gangen diner. Met de Passe Partout heb je het hele weekend toegang tot alle optredens.
Zaterdag start je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet van 9:00 tot 11:00 uur, daarna kun je een heerlijk strandwandeling maken en genieten van alles wat het eiland je te bieden heeft. Om 17:00 uur beginnen we de avond met een heerlijke Cajun BBQ gevolgd door een tweede avond met Zydeco Muziek

VOOR PROGRAMMA ZIE KNOP LEES VERDER

Proramma

Zondag eindigt het weekend met weer een heerlijk ontbijt, uitchecken hoeft pas om 12:00 uur. Verlengen tot maandag kan voor slechts € 30,- p.p. inclusief ontbijt. (voor een 2-persoonskamer 35,- p.p.) Wil je ook op zondag gebruik maken van ons diner buffet, dan kan dat voor € 16,50 p.p.

Prijs van het arrangement is € 135,- p.p. op basis van 3 tot 5-persoonskamer

Voor € 150,- heb je de beschikking over een kamer voor twee personen

Het is inclusief; Passe par Tout (alle optredens) , 2 x overnachting, 1 x handdoek, 2 x ontbijt, 1 x cajun diner, 1 x BBQ en 10 consumptiebonnen

Bel voor meer info o519-555353

of stuur je aanvraag naar info@sieraanzee.nl

 

Back To Top