Groepen

Gezellig met zijn allen naar Ameland!

Of het nu gaat om een familiereünie, bedrijfsuitje, repetitieweekend of schoolreis… Met de hele groep naar Ameland is natuurlijk fantastisch. Sier Aan Zee is de perfecte locatie met prima voorzieningen, in het prachtige duingebied grenzend aan bos en strand.

Tijd voor elkaar

Bij Sier aan Zee heb je alle tijd voor elkaar.  Alles word namelijk voor je verzorgd. Iedere morgen staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en indien gewenst ook een uitgebreide lunch of heerlijk dinerbuffet. Er zijn mogelijkheden voor vrijwel elk budget. De drie gebouwen met elk 12 kamers (allen met eigen douche en toilet) en een eigen zaalruimte, bieden voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid met voldoende privacy. Vul het aanvraagformulier in en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden we helpen je graag.

Vergaderen Trainingen

Ook voor een vergadering of training ben je bij Sier aan Zee aan het juiste adres. Naast ons restaurant, de serre en de bar,  beschikken we over 3 aparte vergaderzalen met alle faciliteiten.  Dus zowel gezamenlijke sessies als opsplitsen in kleinere groepen, het kan allemaal.  Met 36 kamers elk met eigen douche en toilet kunnen we groepen van diverse grootte faciliteren. Dit alles afhankelijk van de behoefte aan privacy. Zoek je een vergaderlocatie op een van de mooiste plekjes van Ameland kom dan naar Sier aan Zee. Wij helpen je graag verder om het verblijf geheel naar je wensen  in te vullen

Maatwerk

Naast een aantal standaard pakketten leveren we graag maatwerk. We begrijpen dat elke groep zijn eigen wensen en budget heeft. Daarom denken we graag mee en gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.