skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Je hoeft de deur niet uit

Ontbijt is bij Sier aan Zee altijd inbegrepen. Maar daarnaast hebben we ook een uitgebreide lunchkaart en serveren we iedere avond een heerlijke en gevarieerd 3-gangen diner met elke dag een ander menu. ’s Avonds kun je in de bar terecht voor een lekker drankje of een Amelander kaasplankje, dus je hoeft in principe de deur niet uit.

Maar dat doe je natuurlijk wel, want er is op Ameland zoveel te ontdekken.

TIP bestel een lunch to go of zoek een prive plekje in de duinen om te genieten van de zonsondergang en sterrenhemel met een ons voordelige “Sunset” pakket.¬† Voor de prijs hoef je het niet te laten

Restaurant!

Ons gezellige Restaurant is de gehele dag geopend. Na een overheerlijk ontbijt kun je er terecht voor een van de gerechtjes van de lunchkaart, of gewoon om even rustig te zitten met een kopje koffie. We hebben tafels voor 2 tot wel 12 personen dus je kunt kiezen, liever met zijn tweetjes of gezellig allemaal bij elkaar. We vinden het prettig als je vooraf reserveert voor het diner iedere dag is er een ander menu dus check even of dit bij jou in de smaakt valt  en maak dan je reservering.

Bar en Serre!

De huiskamer van Sier aan Zee. De plek waar iedereen vertoeft als je niet op pad bent. Met een uitgebreide lunch en barkaart hoeft het je aan niets te ontbreken en is er voor iedereen wel wat te vinden. Van een goedkoop glaasje Ranja tot een duurdere Rockfort10 Trappist, van een zakje chips tot een Amelander borrelplank wij hebben het. We dringen ons niet op en komen niet om de 5 minuten langs om te vragen of je wat wilt bestellen. Voor ons is het belangrijk dat je op je gemak in onze “huiskamer” kunt vertoeven. Maar we helpen je natuurlijk graag bij een hapje of een drankje en staan indien gewenst meteen voor je klaar

Terras!

Bij lekker weer zit eigenlijk iedereen de gehele dag op het Terras. Want ook hier kun je natuurlijk terecht voor je ontbijt, lunch of diner. Neem plaats op onze Loungebanken of een van de terrasstoelen en picknicktafels. er is ruimte voor iedereen. Of kruip in een van onze hangmatten aan de rand van het bos. Bij Sier aan Zee ben je bij lekker weer lekkerbuiten.

Back To Top