skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

In de schoolvakanties is “Sier aan Zee” een echt Familiehostel.

 

Bijna alle kamers zijn geboekt door gezinnen. De kinderen weten elkaar snel te vinden en spelen samen op het terrein of bouwen hutten in het aangrenzende bos. De ouders houden ondertussen vanaf de loungebanken op het terras onder het genot van een Amelander biertje een oogje in het zeil.

Overdag is het vaak rustig, dan is iedereen op pad om het eiland te ontdekken of te genieten van een heerlijke stranddag. ‘s Avonds schuiven de meesten weer gezellig aan bij het heerlijke en altijd verassende diner buffet. “Stoer en Eerlijk” eten noemen we dat.

Kinderprogramma

Na het eten maken de kinderen die die dag zijn aangekomen, snel weer nieuwe vriendjes bij het kinderprogramma.

Kinderen voelen zich thuis bij “Sier aan Zee” dus kom snel langs, want Ameland is een paradijs voor kinderen en wij liggen er midden in. Hutten bouwen, kampvuur op het strand, zandkastelen maken, krabben vangen, samen voetballen of met zijn allen in de hangmat. De TV blijft uit vandaag.

Van alle gemakken voorzien

Als gezin overnacht je bij “Sier aan Zee” op een familiekamer met douche en toilet, de lakens liggen bij aankomst klaar, je moet alleen je bed nog opmaken. Ons heerlijke ontbijtbuffet is altijd inbegrepen en je kunt een lunchpakket bestellen voor onderweg.

Écht vakantie

Ook voor de ouders is het goed toeven bij “Sier aan Zee” terwijl je kinderen veilig spelen op het terrein kun jij eindelijk eens dat boek uitlezen of eens lekker bijpraten over alles. Je hoeft werkelijk niets te doen, want alles wordt voor je verzorgd. Alles voor een budget prijs.

Dus vier je vakantie bij “Sier aan Zee” en neem je ouders mee!

Back To Top