skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Gezellig met zijn allen naar Ameland!

Of het nu gaat om een familiereünie, bedrijfsuitje, repetitieweekend of schoolreis… Met de hele groep naar Ameland is natuurlijk fantastisch. Sier Aan Zee is de perfecte locatie met prima voorzieningen, in het prachtige duingebied grenzend aan bos en strand.

Tijd voor elkaar

Bij Sier aan Zee heb je alle tijd voor elkaar.  Alles word namelijk voor je verzorgd. Iedere morgen staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en indien gewenst ook een uitgebreide lunch of heerlijk dinerbuffet. Er zijn mogelijkheden voor vrijwel elk budget. De drie gebouwen met elk 12 kamers (allen met eigen douche en toilet) en een eigen zaalruimte, bieden voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid met voldoende privacy. Vul het aanvraagformulier in en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden we helpen je graag.

Familiereunie of (bruilofts)feest

Voor een gezellige familiereünie of een feest ben je bij Sier aan Zee aan het juiste adres. Iedereen kan blijven slapen en je hebt alle tijd voor elkaar, want alles wordt tot in de puntjes verzorgd.  We gaan graag met je in overleg om ook jouw feest tot een succes te maken, voor elk budget is er wel een optie. Dus schroom niet en neem contact met ons op.

Vergaderen Trainingen

Ook voor een vergadering of training ben je bij Sier aan Zee aan het juiste adres. Naast ons restaurant, de serre en de bar,  beschikken we over 3 aparte vergaderzalen met alle faciliteiten.  Dus zowel gezamenlijke sessies als opsplitsen in kleinere groepen, het kan allemaal.  Met 36 kamers elk met eigen douche en toilet kunnen we groepen van diverse grootte faciliteren. Dit alles afhankelijk van de behoefte aan privacy. Zoek je een vergaderlocatie op een van de mooiste plekjes van Ameland kom dan naar Sier aan Zee. Wij helpen je graag verder om het verblijf geheel naar je wensen  in te vullen

Schoolreis

Buiten de schoolvakanties gedurende de midweken, is Sier aan Zee ook een ideale uitvalsbasis voor je schoolreis. Van basisschool tot universiteit, we hebben ervaring met alle soorten en vormen van onderwijs. Voor veel scholen hebben we z.g. voordelige standaardpakketten. Dus wil je ook op schoolreis naar Ameland? informeer naar de mogelijkheden bij Sier aan Zee!

Maatwerk

Naast een aantal standaard pakketten leveren we graag maatwerk. We begrijpen dat elke groep zijn eigen wensen en budget heeft. Daarom denken we graag mee en gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Plaats een groepsaanvraag!

Back To Top