skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Welkom bij  Sier aan Zee

Bij ons kun je slapen, eten en drinken en we vinden het altijd gezellig als je langs komt.

Als Familie Hostel hebben we een vriendelijke, open en eerlijke sfeer waarbij iedere gast zich heel snel thuis voelt.

Onze gasten waarderen dit o.a. met een 9.6 voor onze medewerkers op Booking.com. 

Naast slapen, eten en drinken kun je ook werken bij Sier aan Zee

We zijn op zoek naar een versterking van ons team  op verschillende vlakken. Dus ben je een “ochtendmens” of meer een “avondmens” of wellicht een “het maakt niet uit mens”, wil je veel werken of juist weinig  of alleen de weekenden,  voor iedereen is er wel een mogelijkheid.

Het belangrijkste vinden we dat je een echt mensenmens bent. Je vindt het leuk om het andere mensen naar de zin te maken en je kiest altijd voor de beste weg. We vinden het belangrijker wie je bent dan wat je kunt, dus denk niet te snel, “dat is niets voor mij”, want veel dingen zijn te leren.

Als onze cultuur je aanspreekt en goed bij je past neem dan contact met ons op. Wie weet hebben wij die baan die ook jou gelukkig maakt. Want plezier in je werk,  daar gaat het om.

 

Wat is er te doen:

Je kunt onze gasten inchecken  en helpen met een hapje of drankje aan de bar. Dit zal vooral  in de avond zijn. Als gastheer/vrouw van Sier aan zee is niets je teveel. Jij bent pas tevreden als de gast dat is. Sterker nog, keer op keer weet je iedereen te verassen met je alertheid en je vooruitziende blik.  Je hoort ook nu al regelmatig van anderen dat je zo vriendelijke en attent bent. Ook je collega’s komen graag  bij je om advies.

Soms is iedereen op pad en is het rustig in het hostel. Voor jou het moment om wat mails te beantwoorden of alvast de welkomstpakketjes voor de volgende dag klaar te leggen. Jou hoeven we niet te vertellen wat je moet doen, want jij ziet zelf overal het werk liggen er ontgaat jou niets. Het is wel handig als je naast de Nederlandse taal ook het Duits en Engels goed beheerst.

Je kunt bijvoorbeeld voor onze gasten het ontbijt klaar maken.  Dan ben jij waarschijnlijk degene die ze ’s morgens als eerste tegenkomen. Met een vriendelijke lach en een “goede morgen” nodig je iedereen uit voor het door jou uitstekend verzorgde ontbijtbuffet.  Tijdens het ontbijt heb je regelmatig een praatje en help je onze gasten. Het opruimen en schoonmaken na afloop hoort er natuurlijk ook bij. O ja …. hou ook in de gaten of alles nog wel voldoende op voorraad is, zodat we de volgende keer niet mis grijpen.

Of je kunt voor onze gasten de kamers schoonmaken. Misschien wel de belangrijkste taak in het Hostel. Er is niets zo fijn als ontvangen worden op een met aandacht schoon gemaakte kamer. We weten dat het wat zwaarder werk is, daarom hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een heel nieuw schoonmaaksysteem om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Ook kun Je komen afwassen. Zowel ’s morgens als ’s avonds hebben we iedere dag weer een bult afwas. Met een muziekje op de achtergrond werk jij die alleen of samen met een collega gestaag weg. Zodat iedereen weer een schoon bord en bestek heeft bij de volgende maaltijd.

Zoals je ziet, is er voor elk wat wils. Dus spreekt de sfeer je aan en denk je dat jij geknipt bent voor een of een combinatie van deze werkzaamheden?  bel, app, schrijf of mail ons, dan kunnen we met elkaar in gesprek en wellicht help jij ons aan die 9.5

Voor vragen en sollicitaties kun je contact opnemen met:

Ruth van der Vossen: 06-37625253 of ruth@sieraanzee.nl

of

Peter van der Vossen: 06-81141454 of peter@sieraanzee.nl

Back To Top