skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Genieten van de lente bij Sier aan Zee

Even een paar dagen er tussenuit om van de zomer te genieten, waar kan dat beter dan in ons gezellige hostel op een steenworp afstand van het strand?

Je loopt zo vanuit het hostel  via bos en duin naar het prachtige Amelander strand. Zelfs bij schitterend weer zul je verstelt staan van de ruimte en rust op onze stranden. Naast een strandwandeling kun je ook met de Robbenboot naar de Zeehonden en ga je onze vuurtoren beklimmen. Dus wacht niet langer en  kom met het hele gezin genieten van de lente bij Sier aan Zee

Je overnacht op een eigen familiekamer met douche en toilet en wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Iedere morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en avonds kun je aanschuiven bij ons heerlijke 3 gangen dinerbuffet met iedere dag een ander menu met voor elk wat wils.

Op de dag van aankomst staat er ook een fiets voor je klaar, zodat je meteen op pad kunt om het mooie eiland te ontdekken. Wij helpen je alvast op weg met een kaartje voor de Robbenboot en de vuurtoren. Iedere avond na het eten is er een kinderprogramma voor de kinderen, zodat je zelf nog even lekker neer kunt ploffen op de bank met en goed boek.

Met dit Meivakantiearrangement  van Sier aan Zee is het vakantie voor iedereen. Alles wordt voor je geregeld tegen een budget prijs.

 


 

De feiten:

 

  • 3 x overnachting  met je gezin op eigen kamer met douche en toilet, bedlinnen is inbegrepen, handdoeken niet
  • 3 x ontbijt en 3 x diner buffet
  • 4 dagen fietshuur
  • Kaartje voor de Robbenboot
  • Entree kaartje voor de vuurtoren
  • Deelname kinderprogramma
  • Welkomstdrankje

Periode:

Van 27 April  tot 13 Mei  2018

Prijs:

Volwassenen € 149,-  p.p.

Kinderen van 3 t/m 12 jaar € 99,- p.p.

(Exclusief toeristenbelasting  1,55 p.p.p.n)

 

Reserveringen via de link hieronder  of tel 0519-555 353

 

RESERVEREN EN BESCHIKBAARHEID

Back To Top