Iedere dag serveren we een 3 gangen diner buffet met louter eerlijke en verse producten.
Stoer en Eerlijk eten noemen we dat
Als kok bij Sier aan Zee begint je dienst doorgaans om 13:00 uur. Je begint eerst met het opruimen van de bestellingen en de planning voor die dag. Om een uur of 15:00 start je met het bereiden van de maaltijd en om 17:30 open je jouw buffet. Tijdens het buffet ben je regelmatig in het restaurant om te kijken hoe alles er bij staat . Meestal is om een uur of 20:00 het buffet afgelopen en maak je samen met je collega’s alles weer schoon voor de volgende dag. Meestal ben je voor 22:00 weer klaar met je dienst. We werken over het algemeen met verse en eerlijke producten. Omdat we niet met een kaart werken, maar iedere dag weer een ander buffet neer zetten heb je een extra uitdaging in de keuze van de menu’s. Ben jij in staat om met je menukeuze en heerlijke bereiding onze gasten te verleiden tot het boeken van een diner?
Als budget accommodatie willen we alles natuurlijk wel betaalbaar houden. Maar jij weet als geen ander dat lekker eten niet duur hoeft te zijn. Zeker niet als je mee beweegt met de seizoenen en alles eerlijk en vers bereid. Ook als je van je hobby je werk wilt maken, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Zie het als een “table d’hote” maar dan met heel veel gasten.
Als kok verwachten we van je
- dat je een passie hebt voor lekker eten.
- het leuk vindt om alles zelf te maken en dus liever een appeltaart bakt dan er een bestelt.
- goed kan inschatten wat je gasten lekker vinden
- werkt volgens de HACCP richtlijnen
- het prettig vindt om alleen te werken en niet in een grote keukenbrigade.
- dat je graag een praatje maakt met onze gasten en de complimenten zelf in ontvangst neemt.
- dat je gezonde en eerlijke voeding belangrijk vindt
- dat je met ons meedenkt om samen het diner beter, lekkerder en duurzamer te maken.
- dat je altijd kiest voor de beste weg en niet de makkelijkste.
Wij bieden je:
- Een leuke baan met veel vrijheid om jezelf en daarmee onze keuken verder te ontwikkelen.
- Een goed geoutilleerde keuken en een gezellig restaurant.
- (Indien nodig), intensieve ondersteuning in de eerste 8 maanden om zo eerst je weg te vinden en jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig werkend kok
- Regelmatige werktijden, doorgaans tussen 13:00 en 22:00 uur
- Een salaris conform de Horeca CAO, passend bij de functie
- In eerste instantie een aanstelling voor 8 maanden, maar bij gebleken geschiktheid de serieuze mogelijkheid voor een jaarbaan van gemiddeld 32 uur per week
- Mogelijkheid om via cursussen en trainingen jezelf verder te ontwikkelen.