skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Korte Zomervakantie 2024

Vier de Zomer bij Sier aan Zee

Er even een paar dagen tussenuit om van de zomer te genieten, waar kan dat beter dan in ons gezellige hostel op een steenworp afstand van het strand?

Je loopt zo vanuit het hostel met je handdoek onder je arm via bos en duin naar het prachtige Amelander strand. Zelfs bij schitterend zomerweer zul je verstelt staan van de ruimte en rust op onze stranden. Naast een stranddag ga je ook met de Robbenboot naar de Zeehonden en kun je onze vuurtoren beklimmen. Dus wacht niet langer en  kom met het hele gezin genieten van de zomer bij Sier aan Zee

Je overnacht op een eigen familiekamer met douche en toilet en wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Iedere morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en avonds kun je aanschuiven bij ons heerlijke 3 gangen dinerbuffet met iedere dag een ander menu met voor elk wat wils.

Op de dag van aankomst staat er ook een fiets voor je klaar bij het hostel, zodat je meteen op pad kunt om het mooie eiland te ontdekken. Wij helpen je alvast op weg met een kaartje voor de vuurtoren zodat je het eiland in een keer kunt overzien. Iedere avond na het eten is er een kinderprogramma voor de kinderen, zodat je zelf nog even lekker neer kunt ploffen op de bank met en goed boek.

De korte zomervakantie van Sier aan Zee is het vakantie voor iedereen. Alles wordt voor je geregeld tegen een budget prijs.

Bijzonderheden

Prijs per persoon -op basis van een 3- tot 5-persoonskamer
Voor 2 persoonskamer een toeslag van € 15,- p.p.

Prijs

Volwassenen:
€ 212,-  p.p.

Kinderen 3 t/m 12 jaar:
€ 157,75  p.p.

exclusief € 2,- toeristenbelasting p.p. per nacht

Mogelijk in de periode :
1 juli tot 1 september 2024

Arrangement boeken

Inclusief

3 x overnachting met je gezin op eigen kamer met douche en toilet, bedlinnen is inbegrepen, handdoeken niet
3x ontbijt
3x dinerbuffet
4 dagen fietshuur
Kaartje voor de Vuurtoren
iedere avond kinderprogramma
welkomstdrankje
Back To Top