Skip to content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Rechts van het Hostel ligt op een afstand van zo’n 50 meter geheel vrijstaand, midden in de duinen ons  “Duinhuis”. Het huis ligt aan een doodlopend duinpad, dat uitkomt bij het fietspad. Rondom  het huis zijn duinen en voor het huis begint het Hollumer bos.   Met een terras aan de voorkant  zit je volop in de zon en heerlijk uit de wind. Achter het huis lopen de duinen direct omhoog. Een uitzonderlijk mooie plek. Overal waar je kijkt zie je de natuur, konijnen grazen in je tuin en met wat geluk laten de reeën zich ook nog eens van dichtbij zien. Vanuit het kingsize (2 x 90x 210) bed heb je een prominent uitzicht op de  vuurtoren, hoe mooi wil je het hebben?

Duinhuis Sier is helemaal opgeknapt en het is nu een ruim en comfortabel  6-persoons huis geworden. Beneden een ruime woonkamer met lounge en eethoek, een ruime aparte keuken van alle gemakken voorzien, een berging met wasmachine en droger, een zeer ruim toilet en een terras op het zuiden. Boven treft je 3 tweepersoonsslaapkamers waarvan twee met 2 x eenpersoons boxsprings en de “vuurtorenkamer” met een 2 extra brede bedden. Tenslotte nog de badkamer met regendouche en toilet en niet te vergeten een ongelooflijk mooi uitzicht.

Lounge

Je voelt je snel thuis in deze gezellige woonkamer met een heerlijke  lounge en ruime eethoek. Plof lekker  neer op de comfortabele bank en hippe fauteuils, of geniet samen van de maaltijd aan de gezellige eettafel met een goed glas wijn.

Keuken

In deze riante keuken voorzien van alle gemakken en apparatuur bereid je de heerlijkste maaltijden. Deze keuken nodigt echt uit om gezellig samen te koken terwijl de rest alvast aan het tafeltje de wijn zit te proeven.

Slaapkamers

Drie ruime slaapkamers. Twee met 2 x eenpersoonsbed 80 x210 en één master bedroom met  2 x eenpersoonsbed van 90 x 210. Deze laatste heeft ook nog eens een  prachtig uitzicht op de vuurtoren

Regendouche

Beneden een ruim toilet en boven een badkamer met regendouche, wastafel, toilet en schitterend uitzicht.

Inventaris

Keuken met
kleine eettafel
Vaatwasser
Oven
Magnetron
Espresso koffie machine
SMEG Koelkast met vriesvak
Broodrooster
Waterkoker
Volledige inventaris

Woonkamer met
Ruime zithoek
Ruime eethoek
smart TV
Volledige inventaris

Ruime Berging
Wasmachine
Droger

Toilet beneden

Twee slaapkamers
2 x eenpersoonsbed 80 x 210
kastruimte

Een Masterbedroom
2 x eenpersoonsbed 90 x 210
kastruimte

Badkamer
wastafel
toilet
regendouche

Vrije ruimte rondom met terras op het zuiden aan de voorkant

Annuleringsvoorwaarden

Voor ons “Duinhuis” en “Huisje Duin” gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

· Bij een annulering binnen 7 dagen na reserveren is de klant niet gehouden enig bedrag aan Sier aan Zee te betalen.
· Bij een annulering na 7 dagen van reserveren tot 1 maand voor aankomst wordt 25% van de reissom in rekening gebracht (exclusief de toeristenbelasting)
· Bij een annulering binnen 1 maand voor aankomst wordt 100% van de reissom in rekening gebracht (exclusief de toeristenbelasting)

Reserveer nu ons Duinhuis voor de scherpste prijs!

Back To Top