skip to Main Content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Sier aan Zee beschikt over 36 kamers. we hebben kamers voor 2-, 3-, 4- en 5-personen. Alle kamers hebben eigen douche en toilet, wastafel en een zitje.  De 2-, 3- en 5- persoonskamers hebben twee hotel boxspring bedden wel of niet aangevuld met een hoogslaper of stapelbed. De 4-persoons beschikken alleen over twee stapelbedden. Op onze kamers is het prima overnachten. Verblijven doe je in de gezellige serre bar of restaurant.

Een goed ontbijt is altijd inbegrepen en we nodigen je graag uit voor ons dagelijks wisselende heerlijk drie gangen diner of voor een van de lekkere gerechtjes van de lunchkaart. Ben je de hele dag op pad bestel dan een “lunch to go” voor onderweg

Kamers

Het is prima overnachten op onze gezellige kamers. Verwacht geen TV, minibar of luxe fauteuils, maar wel een prima bed en heerlijke douche. Bedlinnen is inbegrepen,  je maakt wel zelf je bed op. Handdoeken neem je zelf mee of zijn voor een prikkie te huur . Alle vierpersoonskamers hebben 2 stapelbedden alle andere kamers twee hotel boxspring bedden aangevuld met. Check de foto’s hieronder voor een indruk. Ontbijt is altijd inbegrepen

Douche en Toilet

Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Ruime douches met een losse douchekop en  mengkraan en een apart toilet.  Alleen bij de vier aangepaste 2-persoonskamers zitten de douche en het verhoogde toilet in een ruimte.

Bar-lounge

Omdat onze kamers echte slaapkamers zijn hebben we een ruime bar en lounge. Dit is eigenlijk de “huiskamer” van het hostel. Heerlijk een boek lezen of elkaar uitdagen op een van onze vele gezelschapsspelen of gewoon lekker chillen op de bank.

Dat kan allemaal zonder dat er elke 5 minuten een ober langskomt om te vragen of je wat wilt drinken. Maar wil je een lekker drankje of een borrelplankje, bestel het bij de bar en we helpen je graag.

Bij lekker weer zit je natuurlijk op ons heerlijke terras.

Restaurant

Iedere morgen staat er een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet voor je klaar in ons sfeervolle restaurant. Het ontbijt is altijd inbegrepen. Daarnaast serveren we iedere avond een heerlijk en vers 3 gangen diner met elke dag een nieuw en gevarieerd menu. Ook voor de lunch kun je bij ons terecht. Of bestel ’s morgens een “lunch to go” als je de hele dag op pad bent. Alle maaltijden zijn met zorg bereid uit verse producten ook nog eens heel betaalbaar. .

Twee persoons

Drie persoons

Vier persoons

Vijf persoons

Annuleringsvoorwaarden

Boek rechtstreeks bij Sier aan Zee en ontvang de meest gunstige annuleringsvoorwaarden. Je kunt tot 12:00uur 1 dag voor aankomst  je kamer kosteloos annuleren. Dat vind je nergens.
·

Boek hier je kamer!

Back To Top