Skip to content
Welkom bij Sier aan Zee!0519 555 353 info@sieraanzee.nl

Geheel vrijstaand, midden in de duinen ligt ons pareltje “Huisje Duin”. Een natuurhuisje met riant uitzicht rondom en de vuurtoren prominent in je “achtertuin”. Een uiterst zeldzaam mooie plek, alleen bereikbaar via een grillig onverhard duinpaadje. Voor zij die echt even weg willen van de drukte is dit de ultieme plek om even helemaal tot rust te komen.

Huisje Duin is net helemaal gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.  Het huisje is ook zeer geschikt als bruidssuite . Je gasten overnachten in het gezellige hostel en jullie in “Huisje Duin”.
Ook de bruiloft zelf kun je prima bij “Sier aan Zee” vieren, informeer naar de mogelijkheden.

Woonkamer

Je voelt je snel thuis in deze woonkamer met open keuken. Plof lekker neer op de comfortabele bank, of geniet samen van de maaltijd aan de gezellige eettafel met een goed glas wijn.

Keuken

Er zit een vaatwasser in, maar wees eerlijk, met zo’n uitzicht is het toch veel leuker om samen af te wassen.

Slaapkamer

Is die slaapkamer zo klein, of is dat bed zo groot? Beide is waar een knusse slaapkamer met een heerlijk kingsize boxspringbed van 180 x 200, daar droom je heerlijk in weg.

Regendouche

De ensuite badkamer met regendouche, heerlijk zo’n warme bui binnen.

Annuleringsvoorwaarden

Voor ons “Duinhuis” en “Huisje Duin” gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

· Bij een annulering binnen 7 dagen na reserveren is de klant niet gehouden enig bedrag aan Sier aan Zee te betalen.
· Bij een annulering na 7 dagen van reserveren tot 1 maand voor aankomst wordt 25% van de reissom in rekening gebracht (exclusief de toeristenbelasting)
· Bij een annulering binnen 1 maand voor aankomst wordt 100% van de reissom in rekening gebracht (exclusief de toeristenbelasting)

Reserveer nu Huisje Duin voor de scherpste prijs!

Back To Top