Als assistent hostelmanager geef je mede leiding aan het team en help je bij de verdere ontwikkeling van het hostel
Iedereen ontbijt en velen lunchen, dineren, nemen een drankje of hebben iets te vieren.
Daar ligt jouw uitdaging en dat is wat jou bezig houdt.
Je vindt het leuk om gerechten en concepten te bedenken passend bij de beleving van elk type gast.
Je treed graag op als gastheer/vrouw
Je collega’s werken graag met jou samen en vinden het leuk om samen met jou het hostel verder te ontwikkelen.
Sier aan Zee is op zoek naar een Food and Beverage / assistent manager. Iemand waarvoor eten en drinken een passie is en die het leuk vindt om leiding te geven aan- en te werken met een team.
Want naast leidinggeven moet je het ook echt leuk vinden om gewoon mee te werken in het hostel en je diensten te draaien, net als iedereen. Die diensten zullen heel afwisselend zijn, maar vooral plaats vinden in de bar achter de receptie of in de keuken. Maar dat zijn dan ook precies de plekken waar jij je thuis voelt. Bovendien kun je zo precies zien wat er gebeurd op het gebeid van F&B.
Zo blijf je op de hoogte van de gang van zaken en zie je kansen voor verbetering die je bespreekt en daarna ook helpt te verwezenlijken. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het hostel. Juist dat ontwikkelen is iets wat jij leuk vindt om te doen en waar je goed in bent
Wat verwachten we van je
- dat je een relevante opleiding of ervaring hebt op het gebied van Food and Beverage.
- Eten en drinken is je passie, op dat gebied ontgaat jou niets, of het nu hier is of elders.
- dat je het echt leuk vindt om dingen te ontwikkelen en in staat bent om dit over te brengen op een team.
- Je bent een op en top gastheer/vrouw en je bent een ander graag van dienst, of het nu om een gast gaat of om een collega.
- dat je net zo makkelijk met kinderen om gaat als met volwassenen.
- dat je altijd vriendelijk en behulpzaam bent
- dat je pro – actief bent, eigenlijk zie jij een vraag al voordat die gesteld is.
- dat je het leuk vindt om in de avonduren te werken.
- dat je de Duitse taal goed beheerst
- Dat je de kansen die je ziet kunt benoemen en samen met je collega’s om weet te zetten in actie.
- Je weet alles over HACCP en bent in het bezit van het diploma sociale Hygiëne.
- Dat je bij mijn afwezigheid in staat bent de algehele leiding over te nemen
Wij bieden je:
- Een leuke afwisselende baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en gastcontact .
- Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en gaan er samen met jou voor waken dat dat plezier er is en blijft .
- Een salaris conform de Horeca CAO, passend bij de functie hierover gaan we in overleg.
- Een jaarbaan van 32-38 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd
- Over het algemeen reguliere werktijden,
- Natuurlijk de mogelijkheid om via cursussen en trainingen jezelf verder te ontwikkelen.
Is dit jouw baan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet en wie weet ontmoeten we elkaar snel.