Covid-19

We zijn sinds 20 mei weer open en heel blij jullie weer te mogen ontvangen.

Om verspreiding van het corona virus te voorkomen hebben we een aantal maatregelen genomen.
Hierdoor lopen er aan aantal zaken anders en vragen we om je medewerking.
Zo kunnen we veilig genieten van het mooie Ameland!

De reis naar ons toe

Vanaf 16 juni is reserveren van de veerboot verplicht, ook als voetganger. Je kunt je ticket boeken op http://www.wpd.nl

Op de veerboot en in de bus is een mondkapje verplicht.

Kom je met de bus naar Sier aan Zee boek dan vooraf je e-ticket via http://www.arriva.nl/eticket

Andere opties om van de boot naar het hostel te komen zijn een taxibusje http://www.cosi-tax.nl of fietsen bij de boot http://www.fietsverhuur.nu

Inchecken

  •  graag met 1 persoons inchecken om drukte op de receptie te voorkomen.
  • Je kunt bij binnenkomst steeds je handen desinfecteren
  • Kom alleen als jij en je reisgenoten volledig vrij zijn van klachten en in de afgelopen 14 dagen niet in aanraking zijn geweest met mensen met klachten. We moeten je hier bij het inchecken naar vragen
  • Betaal je reservering vooraf, dat maakt een efficiënte incheck makkelijker.
  • We sturen je vooraf een uitgebreid protocol toe zodat je van alles op de hoogte bent.

Slapen

 Kom je met meer dan twee personen, dan mag je alleen de kamer delen als jullie ook huisgenoten van elkaar zijn.  Houdt hier bij het boeken van je kamer rekening mee.

Op de kamers is zeep aanwezig om regelmatig je handen te kunnen wassen

Eten en drinken

  •  Voor een hapje en een drankje ben je van harte welkom in ons, restaurant, bar of op het terras. Overal is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.
  • Net als bij de kamers mag je alleen als huisgenoten met meer dan 2 personen bij elkaar aan tafel zitten. Anders geldt de 1,5 meter regel.
  • Onze maaltijden zijn in buffet vorm. De buffetten zijn afgeschermd en de medewerker schept voor je op om de maaltijd aan het eind te overhandigen. Dit zal iets langer duren dan normaal.
  • Heb je een dieet geef het vooraf door, dan kunnen we hier rekening mee houden.

Excursies

 Fiets huren, museum bezoeken, met de robbenboot mee enz. enz. Alles is gewoon mogelijk, alleen vaak wel op basis van vooraf reserveren. Dit omdat plaatsen beperkter zijn om de gewenste afstand te kunnen waarborgen. Wij helpen je voorafgaand aan of tijdens je verblijf graag met het boeken van je excursie.

Tot Ziens

We hopen dat je na afloop terug kunt kijken op een prettig verblijf op Ameland. Vergeet niet de retourticket tijdig te boeken! Bedankt voor je bezoek, een goede reis en tot ziens bij Sier aan Zee!