Werken bij Sier aan Zee?

Welkom bij  Sier aan Zee

Bij ons kun je slapen, eten en drinken en we vinden het altijd gezellig als je langs komt.

Als Familie Hostel hebben we een vriendelijke, open en eerlijke sfeer waarbij iedere gast zich heel snel thuis voelt.

Onze gasten waarderen dit o.a. met een 9.5 voor onze medewerkers op Booking.com. 

Naast slapen, eten en drinken kun je ook werken bij Sier aan Zee

We zijn op zoek naar een versterking van ons team  op verschillende vlakken. Dus ben je een “ochtendmens” of meer een “avondmens” of wellicht een “het maakt niet uit mens”, wil je veel werken of juist weinig  of alleen de weekenden,  voor iedereen is er wel een mogelijkheid.

Het belangrijkste vinden we dat je een echt mensenmens bent. Je vindt het leuk om het andere mensen naar de zin te maken en je kiest altijd voor de beste weg. We vinden het belangrijker wie je bent dan wat je kunt, dus denk niet te snel, “dat is niets voor mij”, want veel dingen zijn te leren.

Als onze cultuur je aanspreekt en goed bij je past neem dan contact met ons op. Wie weet hebben wij die baan die ook jou gelukkig maakt. Want plezier in je werk,  daar gaat het om.

 

Wat is er te doen:

Je kunt bijvoorbeeld voor onze gasten het ontbijt klaar maken.  Dan ben jij waarschijnlijk degene die ze ’s morgens als eerste tegenkomen.  Met een vriendelijke lach en een “goede morgen” nodig je iedereen uit voor het door jou uitstekend verzorgde ontbijtbuffet.  Tijdens het ontbijt heb je regelmatig een praatje en help je onze gasten. Het opruimen en schoonmaken na afloop hoort er natuurlijk ook bij. O ja …. hou ook in de gaten of alles nog wel voldoende op voorraad is, zodat we de volgende keer niet mis grijpen. Een hele leuke parttime jaarbaan van ongeveer 20 u/w voor in de ochtenduren.

Of je kunt voor onze gasten de kamers schoonmaken. Misschien wel de belangrijkste taak in het Hostel. Er is niets zo fijn als ontvangen worden op een met aandacht schoon gemaakte kamer. We weten dat het wat zwaarder werk is, daarom hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een heel nieuw schoonmaaksysteem om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Ook hier zijn mogelijkheden voor een jaarbaan van 20 u/w

Ook kun Je komen afwassen. Zowel ’s morgens als ’s avonds hebben we iedere dag weer een bult afwas. Met een muziekje op de achtergrond werk jij die alleen of samen met een collega gestaag weg. Zodat iedereen weer een schoon bord en bestek heeft bij de volgende maaltijd.

Hou je meer van afwisseling in je werk, zowel in werktijden als in werkzaamheden, dan is de functie van algemeen medewerker misschien iets voor jou. Ook leuk als vakantiewerk of voor de periode van eens seizoen.

Zoals je ziet, is er voor elk wat wils. Dus spreekt de sfeer je aan en denk je dat jij geknipt bent voor een of een combinatie van deze werkzaamheden?  bel, app, schrijf of mail ons, dan kunnen we met elkaar in gesprek en wellicht help jij ons aan die 9.6

Voor vragen en sollicitaties kun je contact opnemen met:

Ruth van der Vossen: 06-37625253 of ruth@sieraanzee.nl

of

Peter van der Vossen: 06-81141454 of peter@sieraanzee.nl