Oud en Nieuw arrangement

Gezellig met elkaar het nieuwe jaar inluiden, het is ieder jaar weer een groot feest bij Sier aan Zee

Oudjaar 2018-2019

Ieder jaar vieren we oud en nieuw bij Sier aan Zee. Het hostel zit dan vol met gezinnen met kinderen en het is een gezellige boel. Zoals gewoonlijk hebben we elke avond een activiteit voor de kinderen, en is het arrangement volledig verzorgd. Maar op oudejaarsavond pakken we natuurlijk extra uit. We beginnen met een zeer uitgebreid en feestelijk buffet met een ruime keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten, zowel koud als warm. Zoals elk jaar sluiten we ons beroemde buffet af met een spectaculair Grand Dessert. Na het diner start het feest in de serre en nemen we al dansend op livemuziek afscheid van het oude jaar. Het nieuwe jaar luiden we in met een toost van de champagnetoren en natuurlijk het benodigde vuurwerk, waarna we nog even doorfeesten tot in de kleine uurtjes.

De volgende dag kun je rustig wat uitslapen om aansluitend te brunchen tussen 8:00 en 11:00. Of je gaat weer vroeg uit de veren om je voor te bereiden op de Amelander Nieuwjaarsduik op het strand bij het hostel.

Vind je twee nachten te kort, je kunt heel makkelijk het arrangement voordelig verlengen. Dit is de moeite waard, want december is een heerlijke tijd om te wandelen over het strand en door de duinen.

 


Samenvattend:

  • inclusief; 2 x overnachting op familiekamer met douche en toilet,   handdoekpakket,  1 x ontbijt, 1x diner, 1x warm-koud buffet, 1 x brunch, champagne, vuurwerk, live muziek en kinderprogramma.
  • exclusief; toeristenbelasting

Periode; 30 december 2018 tot 1 januari 2019

Prijs: 

€ 135,- p.p.

kinderen 3 t/m 12 jaar € 95,-

exclusief toeristenbelasting (€ 1,55  p.p.p.n)

Prijzen zijn op basis van familiekamer (4-6) personen

Voor 3-persoonskamer betaal je een toeslag van € 10,- per kamer

Voor een 2-persoonskamer betaal je een toeslag van € 10,- p.p.

Het oudejaarsarrangement is niet online boekbaar.

Voor reserveringen: neem contact op met  tel 0519-555 353

of vul het contactformulier in via onderstaande link

AANVRAAG