Lente arrangement

Vier de lente bij Sier aan Zee!

In de meivakantie, met hemelvaart of pinkster van de lente genieten?

Waar kan dat beter dan in ons gezellige hostel op een steenworp afstand van het strand

Lente arrangement 2021

Heerlijk chillen in het prille voorjaarszonnetje in een van de vele duinpannetjes rond ons terrein. Samen een lange strandwandeling maken. Al fietsend over het eiland  genieten van de vrolijke lammetjes in de Amelander weiden. Of misschien al een eerste voorzichtige duik in het koude zeewater? Wat je ook gaat doen, Sier aan Zee is je ideale uitvalsbasis.

Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en overnacht op een eigen familiekamer met douche en toilet. Iedere morgen staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar en ’s avonds kun je aanschuiven bij ons heerlijke en gevarieerde  3 gangen diner met voor elk wat wils.

Op de dag van aankomst staat er bovendien een fiets voor je klaar (indien gewenst bij de boot) zodat je meteen op pad kunt om het eiland te ontdekken.

Het lente arrangement is vakantie voor iedereen, alles wordt voor je verzorgd tegen een budgetprijs, dus wacht niet te lang en boek deze korte vakantie.

 

 

 


Samenvattend:

  • inclusief; welkomstdrankje, 3 x overnachting op familiekamer met douche en toilet, 3 x ontbijt, 3 x diner, 4 dagen fietshuur, entree
  • exclusief; handdoekpakket en toeristenbelasting

Periode;  meivakantie, hemelvaart en pinksterweekend 2021

Prijs: 

€ 175,- p.p.

kinderen 3 t/m 12 jaar € 125,-

exclusief toeristenbelasting (€ 1,70  p.p.p.n)

Prijzen zijn op basis van familiekamer (3-5) personen

Voor een 2-persoonskamer betaal je een toeslag van € 15,- p.p.

Voor reserveringen: neem contact op met  tel 0519-555 353

of reserveer online via onderstaande link