Grote Zomervakantieweek

Zomervakantie bij Sier aan Zee

Vier de Zomervakantie bij Sier aan Zee  

Bij Sier aan Zee heeft iedereen vakantie, want alles wordt volledig voor je verzorgd. Met je gezin overnacht je op eigen Familiekamer met douche en toilet en iedere morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.  Na een heerlijk dagje Ameland kun je dan iedere avond weer aanschuiven bij ons steeds weer wisselende Dinerbuffet. De gehele periode heb je bovendien  een fiets ter beschikking, die desgewenst bij de boot kan worden opgehaald en ingeleverd (inclusief bagagetransport).

Voor de kinderen is er iedere avond na het diner een gezamenlijk kinderprogramma, zo maken ze snel vriendjes en kun jij heerlijk relaxen terwijl de kinderen spelen op ons veilige terrein. Omdat de invulling van je dag altijd afhankelijk is van het weer hebben we dit open gelaten. Maar bij de receptie kunnen we je altijd helpen bij het boeken van een Robbentocht of wad excursie. Daarnaast is er van alles te leen, van hangmat tot voetbal en van een bordspel tot spannend boek, dus laat die stationcar maar thuis.

Inclusief:
7 x overnachting kamer douche toilet, 7x ontbijt, 7 x dinerbuffet, 8 dagen fietshuur (indien gewenst bij de boot),  iedere avond kinderprogramma, verassing voor de kinderen bij aankomst  en welkomstdrankje.

Bijzonderheden:

Prijs per persoon -op basis van een 3- tot 5-persoonskamer
Voor 2 persoonskamer een toeslag van € 35,- p.p.

 

Prijs:

Volwassenen:
8 dagen/7 nachten € 350,-

Kinderen 3 t/m 12 jaar:
8 dagen/7 nachten € 265,-

exclusief €1,70 toeristenbelasting p.p. per nacht

Mogelijk in de periode :

9 juli  tot  27 augustus 2020

Reserveren via de link hieronder of telefonisch 0519-555353