Sier aan Zee en het COVID_19

Sier aan Zee volgt de richtlijnen van het RIVM

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Lieve mensen

 

Het Corona virus zet de hele wereld op zijn kop en vooral de ouderen en zwakkere onder ons worden het hardst getroffen. Ter bescherming verdienen zij een verstandig en doordacht gedrag van ons allen om zo gezamenlijk de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken totdat we (hopelijk snel) een vaccin hebben gevonden dat ons allen gaat beschermen.

Daarom hebben we al vrij snel besloten om, net als alle drink en eet gelegenheden, ook ons hostel te sluiten tot in ieder geval 28 April. Alle boeking voor deze periode zijn verplaatst of omgezet naar een later tijdstip.

Wat er na 28 April gaat gebeuren is voor iedereen een vraag. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid. We begrijpen echter dat iedereen die al geboekt heeft onzeker is over zijn of haar boeking. Wat moet ik doen? Moet ik nu al annuleren, of zullen we de ontwikkelingen afwachten?

Om nu iedereen gerust te stellen hebben we onze annuleringsvoorwaarden waar nodig aangepast en zetten we deze hieronder nogmaals op een rij. Zoals je ziet geven deze de ruimte om de ontwikkelingen nog even af te wachten en later een besluit te nemen.

Onze voorkeur gaat uit naar het verplaatsen van een reservering naar een later tijdstip. Door hier aan mee te werken maakt u het ons makkelijker om als bedrijf deze zware periode te overleven. Maar dat is wellicht niet voor iedereen mogelijk dus alle begrip als u toch wenst te annuleren.

Annuleringen voor individuele gasten en gezinnen (<20 personen)

Aankomstdatum Boekingskanaal Voorwaarden tot 20 personen
Van 16/03/2020 t/m 28/04/2020 Alle Alle reserveringen zijn al geannuleerd of verzet.
Vanaf 29/04/2020 Direct bij Sier aan Zee Je kunt je boeking kosteloos tot 15:00 uur de dag voor aankomst annuleren. Of verzetten naar een tijdstip later (onze voorkeur)
Via Natuurhuisje Neem contact op met Natuurhuisje, Zij hebben hun eigen annuleringsvoorwaarden en policy
Via

Booking.com

Hotelspecials

Expedia

Enz

Je kunt jouw boeking via deze boekingskanalen ook weer annuleren. Mochten er annuleringskosten gevraagd worden, neem dan telefonisch contact met hen op. Zij zullen ons dan verzoeken of het kosteloos kan, hetgeen we dan honoreren

 

 

Annuleringen voor groepen (>20personen)

 

Aankomstdatum Boekingskanaal Voorwaarden groepen >20 personen
Van 16/03/2020 t/m 28/04/2020 Alle Alle reserveringen zijn al geannuleerd of verzet.
Van 29/04/2020 t/m 31/05/2020 Direct bij Sier aan Zee Je kunt je boeking kosteloos tot 3 dagen voor aankomst annuleren.

Of we kunnen de boeking omzetten naar een periode later dit jaar of volgend jaar tot uiterlijk 31-12-2021

Van 01/06/2020 t/m 01/09/2020 Direct bij Sier aan Zee Je mag tot 30 dagen voor aankomst je boeking kosteloos annuleren of verzetten naar een periode later dit of volgend jaar tot uiterlijk 31-12-2021

Daarna zijn de annuleringskosten

25% tot 3 weken voor aankomst

50% tot 2 weken voor aankomst

75% tot 1 week voor aankomst

90% in de week van aankomst

Na 01/09/2020 gelden vooralsnog de standaard annuleringsvoorwaarden, mits alles t.z.t. weer “normaal” is. Direct bij Sier aan Zee
Vanaf 06/04/2020 Boekingskantoren of reisbureaus Neemcontact op met uw reisagent. Wij hanteren naar deze Agent de voorwaarden als hierboven geschetst.